InStyler TULIP Hair Heat Protection Spray 5613

Hair Styling-Spray van InStyler® beschermt het haar tegen hitte tot 200° C en houdt uw haar in model.
Het is een thermische beschermingsspray die een gewichtloze, glanzende afwerking biedt met een natuurlijk gevoel. Deze spray biedt een perfecte versterking en bescherming tegen hitte van föhn, zon en steiltang. 
Ingrediënten:
Aqua, Alcohol Denat, Methyl Salicylate, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Triethanolamine, Carbomer, Melaleuca Leucadendron Oil, Menthol, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Umonene, DMDM Hydantoln, Tetrasodium, EDTA, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Citric ALD, Cl 19140, Cl42051.
Gebruik:
Beweeg het lipje van de vergrendeling onder de spraykop naar links. Spray een paar keer op het handdoekdroge of drooghaar voor de warmte styling.
J-Services.nl InStyler TULIP Hair Heat Protection Spray 5613
InStyler TULIP Hair Heat Protection Spray
PRIJS: 14.95

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.