Nicer Dicer Fusion 5579

VERNIEUWD!  De alles-in-één keukenmachine
Vergeet dure en onnodige keuken apparaten! Het gloednieuwe Nicer Dicer Fusion keukenapparaat is de ultieme hak- en snijmachine, dat in plakjes, blokjes, stukjes, juliennereepjes, vierkant of in kwartjes hakt en snijdt en raspt.
Het is de alles-in-één keukenmachine, waarmee u sneller en gemakkelijk dan ooit uw gerechten bereidt!
De Nicer Dicer Fusion heeft een snijdeksel van commerciële keukenkwaliteit. Dit klikt u heel eenvoudig op de doorzichtige anti-slip mengbak voor perfect snijwerk – elke keer weer.
De Nicer Dicer Fusion heeft een automatische liftdeksel. Til het deksel op en met een druk op de knop komt de deksel automatisch omhoog, zodat u slechts met uw vingertopje superlicht en supersnel kunt snijden.
Vervolgens kunt u met nog een enkele druk op de knop al het voedsel gelijk in de mengbak laten vallen. En met de optionele smalle mengbakken kunt u zelfs twee verschillende soorten voedsel tegelijkertijd snijden!
Elk vlijmscherp snijvlak is gemaakt van roestvrijstaal van Duitse kwaliteit en voorzien van GNOX technologie. Hierdoor zullen de snijvlakken nooit breken of dof en roestig worden. NOOIT.
En voor het eerst krijgt u er een extra groot snijvlak bij voor grotere stukken voedsel en nog meer snij-mogelijkheden. De messen zijn steeds wisselbaar voor bijna elk soort snede en elke gelegenheid. De Nicer Dicer Fusion is vaatwasser bestendig of gemakkelijk af te spoelen onder te kraan.
J-Services.nl Nicer Dicer Fusion 5579
Nicer Dicer Fusion
PRIJS: 59.95

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.