5 Minute Shaper Pro 7560

Vernieuwd fitnessapparaat voor een strakke buik De 5 Minute Shaper is vernieuwd! Tommy Teleshopping introduceert de 5 Minute Shaper Pro, het nieuwste fitnessapparaat voor het optimaal trainen van uw buikspieren. Dankzij de draaibare Shaper kunt u nu ook buikspieroefeningen doen voor de schuine buikspieren. Een complete afwisselende workout voor uw gehele core! Geïsoleerde of afwisselende training voor vetverbranding op uw buik Met de 5 Minute Shaper Pro maakt u de Inclined Reverse Crunch beweging die al uw buikspieren aan het werk zet gedurende de hele beweging voor gelijkmatige buikspieren, core en versteviging van uw hele lichaam. Of u zet de pin vast om de Shaper vast te zetten en de linkse of rechtse buikspieren geïsoleerd te trainen.
Op de hartslagmeter leest u eenvoudig uw hartslag af tijdens het uitvoeren van de oefeningen voor de buikspieren. U ziet in één oogopslag of uw hartslag hoog genoeg is voor een optimale vetverbranding. Training voor uw armen, rug, billen en bovenbenen Door het gebruik van de 5 Minute Shaper Pro ligt de focus op het trainen van uw buikspieren. Echter, door de opwaartse beweging die u met uw lichaam maakt, worden ook uw armspieren, rug, billen en bovenbenen getraind. U kunt het trainingsapparaat blijven gebruiken naargelang uw trainingsniveau vordert. De machine past zich aan uw groeiende fitness niveau aan; van beginner tot gemiddeld tot super-intens en extreem geavanceerd niveau. Dit programma bestaat uit lage calorie-maaltijden en total body workouts van  5 minuten per dag op de 5 Minute Shaper Pro om het gewenste resultaat te kunnen bereiken. Hierover leest u meer in de bijgesloten afslankgids en workout gids. Bekijk de workout DVD voor demonstraties en trainingstips. Het apparaat is geschikt voor iedere leeftijd en trainingsniveau.
J-Services.nl 5 Minute Shaper Pro 7560
5 Minute Shaper Pro
PRIJS: 149.00

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.