Yes Finishing Touch Epileerapparaat 5740

Pijnloos ontharen zonder stoppels, irritaties en sneetjes. Voor uw gehele lichaam!
Zeg YES! tegen gladde benen en tegen het verwijderen van ongewenste haartjes in uw gezicht of op uw armen. Met de Yes epilator kiest u voor een betaalbaar en pijnloos alternatief voor waxen, scheren en laserbehandelingen.
Perfect voor vrouwen van iedere leeftijd Met Yes Epileerapparaat kunt u pijnloos ongewenste haren verwijderen zonder dat deze dikker terug groeien. Het is zacht voor elk huidtype en daarom ook geschikt voor jonge meiden. Het geheim van het epileren is de micro-oscillatie die ongewenste haren wegveegt zonder pijn en zonder irritatie.
Betaalbaar alternatief voor permanente ontharing Veel vrouwen zouden kiezen voor permanente ontharing door middel van laserbehandelingen. Deze kosten honderden euro’s, kosten veel tijd, zijn niet pijnloos en vaak zijn meerdere behandelingen nodig om het gewenste resultaat te bereiken. Met Yes heeft u een betaalbaar alternatief voor permanente ontharing; de haartjes blijven wekenlang weg, uw huid raakt niet geïrriteerd en u betaalt slechts een fractie van de prijs.
Geschikt voor het gehele lichaam Het epileersysteem van Yes is zacht en huidvriendelijk waardoor u het ook kunt gebruiken voor de meest gevoelige delen van uw lichaam. U kunt uw oksels, bikinilijn en gezicht veilig ontharen.
Door de flexibele foliekop en de micro oscillatie kunt u ook op een veilige manier ontharen op de moeilijk bereikbare en gevoelige delen waar gemakkelijk sneetjes ontstaan, zoals in de knieholtes, enkels en knieën.
J-Services.nl Yes Finishing Touch Epileerapparaat 5740
Yes! Finishing Touch Epileerapparaat
PRIJS: 49.95

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.