Wonder Dri Pro Paraplu 7518

Unieke waterafstotende paraplu Een goede paraplu kopen kost wat vooronderzoek. Hij moet groot genoeg zijn, bestand zijn tegen stevige wind en harde regen. De meeste paraplu’s of speciale stormparaplu’s zijn niet bestand tegen onstuimig weer. En zijn ze dat wel? Dan denkt u vast nog wel eens aan de natte vloeren in huis of het nauwelijks in uit de auto kunnen stappen zonder nat te worden. Lees dan nu verder over de Wonder Dri Paraplu.
Grote paraplu, vouwt zich binnenstebuiten op Om te voorkomen dat uw vloeren nat worden, en om ervoor te zorgen dat u probleemloos in en uit de auto kunt stappen, keert de paraplu binnenstebuiten als u hem sluit. Dit praktische ontwerp houdt het vocht binnen, dus geen gedrup op de vloer.
Stevige stormparaplu, waterafstotend De kern van het omkeerbare ontwerp heeft een sterke glasvezelstructuur die de paraplu binnenstebuiten keert wanneer u hem sluit. De twee-laagse stof is niet alleen waterafstotend, maar werkt ook beschermend tegen fel zonlicht.
Dankzij de slimme ventilatiegaten en dubbele spaken zorgen ervoor dat krachtige windvlagen kunnen ontsnappen. Hiermee wordt voorkomen dat de paraplu binnenstebuiten klapt. De lichte glasvezelstructuur kan gemakkelijk buigen en weer in zijn oorspronkelijke vorm terugschieten in tegenstelling tot het verbuigen en breken van normaal metaal bij gewone paraplus.
Met Wonder Dri blijft u altijd droog als u in en uit de auto stapt, want u kunt hem sluiten in de kleinste opening van de portier. De paraplu heeft een dubbele stof, dus de baleinen zijn nooit zichtbaar, u kunt zich daar niet aan verwonden in tegenstelling tot traditionele paraplus.
Voordelen Wonder Dri Pro:
- Ingenieus omgekeerd ontwerp – Waterbestendig – Beschermt tegen UV straling – Ventilatieopeningen – Bestand tegen windkracht tot max. 50km/h – Automatisch sluiten – Lichtgewicht en duurzaam
J-Services.nl Wonder Dri Pro Paraplu 7518
Wonder Dri Pro Paraplu
PRIJS: 29.95

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.