Gymform Six Pack 7503

Krijg een strakke, platte buik en mooie zichtbare buikspieren binnen een paar weken! Gymform Six Pack is de doorbraak op fitnessgebied dat de wijze waarop u traint voor altijd zal veranderen.
Het geheim is Electro Spier Stimulatie. Een wetenschappelijk ontworpen techniek die actieve spiercontracties genereert. Het doet al het werk voor u, Gymform Six Pack pakt alle zes de punten van uw Six Pack aan zodat u niets hoeft te doen!
De elektroden van Gymform Six Pack geven direct de stimulatie van de microprocessor aan uw spieren door waardoor ze sneller bewegen dan u ooit zelf zou kunnen.
Andere producten die gebruik maken van ESS zijn meestal groot en door de bedrading wordt u ernstig beperkt in uw mobiliteit. Daarnaast hechten de elektrodes zich alleen aan uw lichaam door plakkerige gels te gebruiken en is er voor iedere zone een aparte pad nodig.
Gymform Six Pack combineert dat alles en is makkelijk te gebruiken. Het is licht en compact, zodat u het overal kunt gebruiken, op elk gewenst moment. De Gymform Six Pack geeft uw buikspieren een intense workout. Het geavanceerde siliconenkleefmiddel op de pad voelt als een tweede huid, het zal dus nooit irriteren!
10 intensiteitsniveaus Gymform Six Pack heeft 10 intensiteitsniveaus voor zowel beginners als gevorderden en werkt op uw hele romp. U zult centimeters verliezen en u bouwt extra kracht op in uw ‘core’ met minder inspanning én minder tijd!
Gratis mini-unit met 2 elektroden Ontvang nu gratis bij uw  bestelling een min-unit met 2 elektroden. Plaats deze elektroden op bijvoorbeeld uw  benen, billen, dijen, bovenarm, onderarm of rug  en ervaar het resultaat! 
Weet u niet zeker of u Gymform Six Pack mag gebruiken? Download dan de gebruiksaanwijzing onder het tabje ‘Downloads’.
J-Services.nl Gymform Six Pack 7503
Gymform Six Pack
PRIJS: 89.95

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.