Dr. Ho Circulation Promoter 6992

Let op in tegenstelling tot de standaard Dr. Ho electrostimulator heeft deze uitvoering slechts 1 aansluiting voor pads of andere accessoires van Dr. Ho
Verlichting bij pijnlijke en vermoeide benen Heeft u regelmatig last van pijn in uw benen of voeten? Of voelen uw benen vermoeid aan? Dit zou veroorzaakt kunnen worden door een verminderde bloedsomloop. U merkt dat u weinig energie heeft en door de pijn moeilijk in slaap valt. Het verbeteren van de bloedcirculatie in uw benen en voeten is de oplossing. Ontdek de Dr. Ho Circulation Promotor!
Ook te gebruiken bij:
Gezwollen benen en voeten
Pijnlijke benen en voeten
Spanning in de kuiten
Sportblessures
Artritis
Rug-, nek- en hoofdpijn
Voor een ontspannen en energiek leven Met de Dr. Ho Circulation Promotor geniet u van een voetmassage die de pijn in uw voeten en benen verlicht. Dr. Ho Circulation Promotor is een professioneel tens apparaat dat uw zenuwen en spieren helpt te activeren en helpt bij pijnverlichting, het vasthouden van vocht te verminderen en vermoeidheid en zwellingen in benen en voeten tegen te gaan.
Aanbevolen voor iedereen met gevoelloosheid, kwetsbaarheid en pijn als gevolg van diabetische neuropathie**, hernia, ischias, atritis, rusteloze benen en voor iedereen die een verzachtende massage nodig heeft om pijnlijke en gevoelige voeten te verlichten.
Denk maar aan een ontspannende massage aan het einde van een stressvolle dag!
Hoe gebruikt u de Circulation Promotor? Bevestig de pijnverlichtende pads aan de hoofdunit, spray water op uw voetzolen en plaats uw voeten op de pads en ontspan! De tens massage zal pijnlijke voeten, zere benen, migraines, spanningshoofdpijn, nekpijn, rugpijn, kniepijn, spanningen in de schouder en pijn van fibromyalgie en artritis helpen te verlichten. De massage duurt slechts 20 minuten en is veilig toe te passen in combinatie met medicatie en metalen implantaten.
Uitgebreid pakket Bij uw bestelling ontvangt u gratis een paar voetpads t.w.v. € 40,00, kleine massagepads, grote massagepads en replacement pads voor het lichaam (nek, rug, etc.). Daarbij ontvangt u een handige tas voor de pads, sprayflacon voor het aanbrengen van water op uw voeten en circulation promotor, instructie-DVD en instructiekaart.
*Dr. Ho Circulation Promoter wordt afgeraden om te worden gebruikt door mensen met een pacemaker. **Heeft u een medisch dossier i.v.m. diabetes? Raadpleeg eerst uw behandeld arts alvorens u Dr. Ho Circulation Promoter in gebruik neemt.
J-Services.nl Dr. Ho Circulation Promoter 6992
Dr. Ho Circulation Promoter
PRIJS: 199.00

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.