Platinum Fantastic Results Autopoets 7473

Uw auto wassen en poetsen als een professional
De meest bekende nadelen van een autowasstraat zijn:  – hoge prijzen  – risico op krassen door ruwe borstels en zand – lak en velgen zijn niet goed schoon – geen goede bescherming tegen nieuw vuil
De meeste autobezitters geven er daarom de voorkeur aan de auto zelf te wassen en te poetsen. En hoe beter de autoshampoo en autopoets, des te langer de auto schoon blijft en beschermd is tegen vuil en zonlicht.
Platinum Fantastic Results voor reiniging, bescherming en glans Voor een perfect glanzende en beschermde laklaag, heeft Platinum een nieuwe lijn producten ontwikkeld: Ultimate Clean voor een diepe reiniging zonder toevoeging van water, Ultimate Care voor de verzorging van de laklaag en verchroomde bumper- of raamlijsten. En met Ultimate Protect brengt u een duurzame bescherming aan die de aanhechting van vuil, vet en vogelpoep aanzienlijk vermindert.
Uw hele auto glanzend schoon De Platinum Ultimate producten kunt u gebruiken voor uw gehele auto: de lak, velgen, ramen, koplampen, bumpers en verchroomde onderdelen. Voor een optimale reiniging, polijsten en poetsen hoeft u niet meer naar een duur autopoetsbedrijf. En gebruik Platinum niet alleen voor uw auto. De formule is ook perfect voor de reiniging en onderhoud van uw motor of scooter.
Bescherming tegen verkleuring, oxidatie en bijtend vuil Laklagen hebben microscopische onregelmatigheden waar vuil blijft zitten. Door Platinum Fantastic Results laat het vuil los op een effectieve manier. Het wordt ingekapseld en verwijderd zonder de laklaag te beschadigen. En tegelijkertijd vult Platinum Fantastic Results de micro-poriën op en verzegelt het grondig en gelijkmatig, zodat nieuw vuil nauwelijks aanhecht. Water rolt  van de lak en ramen af en uw auto blijft glanzend schoon.
De autopoets beschermt de laklaag ook tegen  zon en oxidatie, en voorkomt hiermee dat de lak dof wordt. Zelfs bijtende vogelpoep en taaie overblijfselen van insecten brengen geen schade meer toe aan de lak.
Compleet reinigings- en verzorgingspakket voor uw auto, 1+1 gratis! Als u Platinum Fantastic Results bestelt, ontvangt u alle middelen voor de perfecte reiniging en bescherming van uw auto.
Ultimate Care Voor diepe reiniging van de lak, velgen, ramen, koplampen en verchroomde onderdelen.
Ultimate Protect Voor de bescherming van de lak tegen oxidatie en zonlicht en perfect zicht door de ramen.
Ultimate Clean Voor de grondige reiniging van de bekleding en interieur van uw auto.
Platinum microvezeldoek Voor optimale reiniging van de binnen- en buitenzijde van uw auto.
U ontvangt de bovengenoemde set 2x voor slechts € 39,90!
J-Services.nl Platinum Fantastic Results Autopoets 7473
Platinum Fantastic Results Autopoets
PRIJS: 39.90

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.